Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bikerboy

Pages: [1]
1
Motocikli / Re: Moto remonta un uzbūves pamatprincipi.
« on: August 14, 2013, 20:02:41 »
paldies :super:  sveces ir jaunas un ari filtri ir labi un degvielas suknis ari labs man tris tadi garaza karburatorus ari iztiriju, laikam bus jaaizved uz kadu darbnicu lai noregule un tos karburatorus paldies par atsauksmi

2
Motocikli / Re: Moto remonta un uzbūves pamatprincipi.
« on: August 14, 2013, 19:21:23 »
vai kads man nevar palidzet ludzu, nopirku loti letu zx6r 97 gada lai vienkarshi pamacitos rata braukt uzreiz pasutiju 60 zobu zobratu :), bet mocis negrib iet uz maziem apgriezieniem tada sajuta ka nestrada viens cilindrs, bet kad iedod ruchka motors iet ok :( man rezerves dalas pilna garaza prieksh shita mocha, nomainiju visus vadus ari svechvadus un indikjenes jaunas sveces ieskruveju pat uzliku citus karburatorus citu benzina sukni uzliku viena no vakuma shlaukam bija saplaisajusi to ari nomainiju, bet vienalga uz maziem rpm neiet patureju lidz ierobezotajam kadas 5sec tad aiziet ari uz maziem rpm uz kadu britinju, ko lai dara? vai man ir jaregule karburatori vai tas ir saistits ar vakumu vai ar elektribu? :hvz:
     PLEASE HELP ME

Pages: [1]