Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - laurichh13

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 29
46

pieņemu, ka pālītis bij gana labs, jo šādu faktu neatceros, bet pie labiem laikapstākļiem svētdienu vajadzētu pabadīt baznīcā , tpfu, pārteicos, trasītē.

47
Pasākumi / Re: 3 gadu jubilejas pasākums
« on: September 07, 2012, 21:23:46 »
Neatminos vai jau pieminēju, jo ļeņins šito spamu pārlasīt, bet
 
Ir auto, palikšu pa nakti , nekur nesteidzos. Ja kādam kas nav, nav ar ko, utt. , tad respektīvi ir auto un nākošajā dienā arī būs iespēja tikt mājās.

48
Pasākumi / Re: 3 gadu jubilejas pasākums
« on: September 06, 2012, 14:46:03 »
Papildinu!
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums!


Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t
. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku!  :-[

Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? :hvz:

Veidojam pulciņu?
1. Lielais (Big Man)
2. Mazais (Bruklyn)
3. Naits
4. Ronis
5. Mixy
6.laurich
7.

# Viks


P.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju!  :-X


Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!
Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....  ;)
P.S.
Vikam nav variantu  :shura:
tagad točna nav :shura:

49
Šodien bija fantastiska diena, es atkal iemīlējos, šoreiz savā mocītī un pavadiju lieliski laiku pat pazuda sajūta, ka esmu nelaimīgs. Patieībā kopš Liepājas kresha es nevarēju atrast sev vietu, likās, ka kaut kas nav, kaut ko vajag, izrādās bija vajadzīgs mocis un trase, lūk sēžu tagad kā maija sivēns un priecājos :yahoo:

50
Šodien vorši pavizinājos, paldies pa kompāniju!

51
Nu es ar ļoti ceru rīt uz labiem laikapstākļiem. Vel nezinu īsti cikos, bet startēšu no pļavniekiem

52
Nu es ar ļoti ceru rīt uz labiem laikapstākļiem. Vel nezinu īsti cikos, bet startēšu no pļavniekiem

53
Stūlbie laikapstākļi, skatos ārā pa logu un sāk raustīties apakšlūpa. Iskatā, ka šodien laiks neuzlabosies.

54
Svētdien tā īsti negribas braukt, pēctam ir pirmdiena un ar sāpošiem,un uzkačātiem muskuļiem  būs grūti iekustēties darā.

55
patreiz sliecos uz kādiem11 vai divpadsmitiem , protams vis atkarīgs no laikapstākļiem, jo ja nebūs saus un vismaz 15 grādi plusā, tad es nebraukšu

56
Pēc pagājušās svētdienas neizturēja nervu sistēma un tika aizvestas no darba visas abortaatliekas un atvesta Bimota YB9sr Tagad rokas,kājas trīc un dreb.

57
Ta kā apmēram divus gadus nav braukts tasē, tad mošs sestdien kāds ir ar mieru atripināt uz 333 pie rociņas paturēt, lai nav mīzīgi pirmajā reizē?

58
Izklaidei / Re: Humors un satīra
« on: August 30, 2012, 22:00:14 »
Šodien reāls piedūriens, atbraucu ap deviņiem mājās, eju iekšā, bet pie ārdurvīm pliks vecis sēž un tēlo 3. terminatoru . Džeks pālī nevarot saspiest kodu. WTF! Pliks , pavisam . :hvz:

60
Motocikli / Re: Zelch F3
« on: June 07, 2012, 23:16:02 »
Orģināli tā kaste tāpat stprin ās uz plastmasas stiprekļa, bet stipreklis trīs vietās pie moša., tātad jebkurā gadijumā , ja plastmasas stipreklis tiek aizvietots ar tērauda Trubām, pats par sevi saprotams, ka tas ir izturīgāk. vizuāli izskatās neiznīcināma konstrukcija.
`Par mugureni un bākas somu nebūs taisnība, esmu kādreiz šķērsojis Ukrainu vienā mugurenē un bākas somā ar F4 un ja neskaita, to, ka pie katras apstājas to mugureni ir jānovelk, lai būtu atpūta, tad savādāk braukšanu netraucē arī pēc nobrauktiem 5k km. respektīvi baigais diskonforts nav izjūtams. Protams kaifīgāk ir bez ekipa un somām

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 29