Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - RGX

Pages: [1]
1
Visas labās idejas protams ka nedaudz iekavējās  :ehh: Bet nu ir viss info un ir doma jaunedēļ sākt.


Quote
Principā, pilnībā parūpēšos par jūsu fizisko sagatavotību līdz pat sezonas sākumam. Visus treniņus dalīsim vairākos ciklos. Katrs cikls ilgs aptuveni 8 nedēļas.  Tu ieminējies par meitenēm- ar viņām tad atsevišķi vienosimies, jo tiem treniniem jābūt savādākiem (citas slodzes utt.). Trenēsimies gudri un ekonomiski (ar minimālu piepūli, maksimāli augsts rezultāts). Diemžēl nevaru jums garantēt nemitīgu klātbūtni treniņos. Visus treniņus sarakstīšu (ar video utt.) datorformātā tā, lai jums viss saprotami un varat vingrot patstāvīgi līdz cikla beigām. Katra cikla sākumā pieslēgšos uz 3-4 treniņiem. Par laikiem vienosimies.

Un pats galvenais- pašā sākumā vēlos Jūs visus notestēt, lai varam saprast kas ir un kas nav. Katra cikla beigās testēsimies par sasniegto

Tātad - par izmaksām - Veselības Fabrikas cenrādis + 10 eur par katru ciklu. Sākam nākamnedēļ, un lūgums pieteikties tos, kurus tas interesē - jo tad iespējams izdosies sarunāt draudzīgāku cenu politiku Streetfighters.lv braucējiem. :)



2
Pasākumi / Streetfighters.lv sacensības 20.09.2015.
« on: September 07, 2015, 23:21:31 »
2015. gada sezona tuvojas grand finale, un pirms tiek ieziemoti motocikli - streetfighters.lv piedāvā piedalīties sacīkstēs, kur sev piemērotu disciplīnu atradīs praktiski ikviens motobraucējs. Protams arī tie, kas vēl nav saņēmuši drosmi dalībai, varēs sekot līdzi aizraujošai cīņai pārskatāmajā Sporta Kompleksa 333 trasē.

Pieteikties sacensībām var šeit: http://streetfighters.lv/events

Sacensību dienaskārtību var atrast šeit. http://streetfighters.lv/streetfighters-lv-20-septembri-riko-si-gada-pedejo-motodienu-sporta-kompleksa-333

Pačukstēsim - ja Durka racing klasē, būs vairāk par 22 dalībniekiem, to dalīsim divās daļās, sportam sagatavoto motociklu klasē, un tiem, kas brauc ar ikdiens satiksmei derīgiem motocikliem.

Jautājumi, komentāri ieteikumi  :bigok:


3
Pasākumi / Streetfighters.lv Motodiena 28. jūnijs
« on: June 09, 2015, 10:17:59 »
 :bigok:

28. jūnijā Streetfighters.lv rīko sacensības motobraucējiem 5 disciplīnās

Izklaides brauciens,
Supersport,
Vēja brāļu kausa izcīņa čoperiem,
Durka racing
un Moto Divkauja

Moto Divkaujā ir veiktas nelielas izmaiņas, un tagad tā tiek dalīta 2klasēs

A) Sporta
B) ielas

Sporta klasē drīkst piedalīties gan ar ielas, gan ar trasei sagatavotiem motocikliem, izmantot sacīkšu riepas, sildītājus u.t.t.
Ielas klase - satiksmei reģistrēts motocikls - ar ielai homogulētām riepām. Bez riepu sildītājiem.

4
Pasākumi / Streetfighters.lv sezonas atklāšanas brauciens
« on: April 16, 2015, 11:15:13 »
Sezonas atklāšana.

Ir doma par kopīgu pirmo izbraucienu :) Pieskaņojamies MCA svētdienai, vai braucam sestdien 25? un beigās uz 333 uz kopīgu treniņu 16:30?

5
Pasākumi / Motodiena 27.07.2014. s/k 333
« on: July 09, 2014, 23:11:43 »


27. jūlijā “streetfighters.lv” aicina motociklu īpašniekus un cienītājus uz motodienu sporta kompleksā 333. Pasākumā paredzēti gan izklaides braucieni, gan Durka Racing GP sacensības.

Moto dienā padomāts par moto ipašniekiem ar dažādām interesēm un braukšanas prasmēm.:

    Izklaides brauciens: Disciplīna jaunajiem braucējiem un tiem, kas vēl nav izjutuši moto sacensību garu, bet vēlas uzzināt, kas tas ir – sacensības. Šī ir visdemokrātiskākā disciplīna, kurā var piedalīties jebkurš motobraucējs ar motociklu kurš derīgs lietošanai ceļu satiksmē. Kā jau ierasts šajā disciplīnā, lai startētu ir jāizpilda kāds interesants uzdevums, ko šoreiz ir sagatavojuši "BBTC" - uzticams partneris birojam.

    Dāmu brauciens: izklaidējoša disciplīna tikai daiļā dzimuma pārstāvēm, kas sastāv no sievišķīga uzdevuma izpildīšanas un brauciena pa trasi ar asfalta segumu. Dāmu brauciens debitēja šī gada 1. maijā, pulcējot 10 drosmīgas dāmas, nodrošinot dalībniecēm un skatītājiem spraigu cīņu. Šī ir iespēja sievietēm uzlabot savas moto braukšanas iemaņas, lai tās veiksmīgi pielietotu ikdienas vajadzībām un vienkārši pavadītu neaizmirstamu pēcpusdienu jautrā gaisotnē.

    SuperSport Ne tikai Latvijas, bet aŗi pasaules mērogā pilnīgi jauna koncepta sacīkstes ielas un šosejas motocikliem. Koncepts radīts, balstoties uz ikdienas situācijām, kurās jebkuram motociklistam agri vai vēlu ir jāsaskaras ar braukšanu ne tikai pa asfaltu, bet arī granti, bruģi u.tml. segumiem. SuperSport sacensības uzsvars tiek likts uz moto braucēja spējām savaldīt savu motociklu dažādiem, ikdienas satiksmē sastopamiem ceļa segumiem.

    Durka Racing GP: disciplīna jau pieredzējušiem braucējiem, kuri ir piedalījušies citās motosacensībās. Skatītājiem būs iespēja vērot sportistu cīņu par kausiem, un iespēja just līdzi saviem favorītiem, jo dalībnieku uzvārdi amatieru motošosejas cienītāju aprindās komentārus neprasa.

    Čoperu sacensības: braucēji piedalās ar trasei neraksturīgiem un nepiemērotiem motocikliem – čoperiem. Spraiga cīņa un kompromisa meklējumi starp moto jaudu un braukšanas prasmi. Motociklu dzinēju tilpumi no 600cm3 līdz 1800 cm3. Uzvarēt var jebkurš!

    Moto divkauja: pilnīgi jauna, Latvijā vēl nebijusi disciplīna, turnīrs – divi braucēji, viens aplis – uzvarētājs dodas tālāk, līdz kārtējā izslēgšanas braucienā tiks noskaidrots pats ātrākais.

    Ieejas maksa skatītājiem - ziedojums 2eur.

    Pasākumu atbalsta: BBTC, Ervitex, DKL Serviss, Mzona, CT Noma, 4speed, Durka Racing, S/K 333, Decallab, Mežamāra darbnīca, Motopower Krogs, Motopower, Delfi, Ruvers.
    Sacensību skaidrību nodrošina LION Alkometru oficiālais pārstāvis SIA Nrdata Trade, bet trases segumu supersport sacensībām palīdz sagatavot Igate

6
Motocikli / Motoskola 333 trasē.
« on: May 09, 2014, 09:44:22 »



7
Pirkt / Pārdot / Dāvināt / Streetfighters.lv Kalendārs 2014
« on: December 19, 2013, 16:41:33 »
2014. gada streetfighters.lv kalendārs ir gatavs.

No šodienas to iespējams iegādāties:

Motoland veikalā - Dzirnavu iela 121
Motopower Krogā - Dzirnavu iela 121
Kawasaki veikalā - Ganību dambis 7a

Par iegādes vietu un veidu vienojoties rgx@streetfighters.lv vai telefoniski 29184673.

Kalendāra cena: 10,00 Ls

8
Tērzētava / Ziemassvētku noskaņa 2013
« on: December 02, 2013, 15:18:33 »
Kādam eglīšu rotājumus?  :)


9
Tērzētava / 16.11.2013. Streetfighters.lv Skvosha turnirs
« on: October 30, 2013, 18:26:47 »
Skvosh ir tas divainais sportaveids kur 2 cilveeki ieiet telpaa un meegjona sitot ar raketeem traapiit bumbinju pret sienu :) Nekas tik sarezhgjiits :)

Taatad- piedavajums - sestdienas pecpusdienaa uzriikot skvosha "izspeeli" "turniru" streetfighters.lv biedru viduu:

Shobriid veelos apzinaat tos kas buutu gatavi izkusteeties un pasportot, laukumu rezervacijas un datumi buus veelaak. Balvas izdomaashu :)

Bet pagaidaam saraksts: :bigok:

1. rgx
2.
3.
4.


P.s. No piemeeram moggy atteikumi netiek pienjemti :10gaditenisa:

10
Tērzētava / Streetfighters.lv 4 gadu jubileja
« on: August 30, 2013, 15:03:45 »
Labdien :)

Oficiāli pirmais posts šeit ir iedrukāts 17. septembrī. Trīs gadu laikā ir bijušas divas foršas balles un viens sazin kas...ko daram ar ceturto gadu? :)

Sākot jau ar datumu - 14 vai 21 09?

MAns piedāvājums visiem kopā ar div vai četrite';nu braucamajiem kautkur aizbraukt...nu tikai domāju vai pēcāk vajag vai nevajag banketu? Izbraukāt varētu piemēram ērgļu āres, salasot kopā max interesantas apskates vietas. :)

Idejas piedāvājumi, komentāri?

11
Uzmanību visiem, kas vēlas, bet dažādu iemeslu dēļ nevar vai baidās no braukšanas uz trases!!!!

Moto entuziastu apvienība - streetfighters.lv - veido nodarbību ciklu, ar mērķi IKVIENAM mototransporta īpašniekam droši uzlabot ikdienā izmantojamas braukšanas prasmes labā kompānijā instruktora klātbūtnē. Katras nodarbības teorētiskajā daļā tiks sniegta informācija par dažādām gan ar motobraukšanu, gan mototehnikas sagatavošanu saistītām tēmām.

Pirmā nodarbība jau šā gada 16. Jūnijā 9:45 - sporta kompleksā 333.

Nodarbības plāns.

10:00 - 10:30 Teorētiskā daļa: Kas jāzin braucot trasē, braukšanas pamatprincipi, ātruma un trajektorijas izvēle.
10:30 - 11:30 Braukšana trasē.
11:30 - 12:30 Jautājumi un atbildes.

Visu nodarbības laiku ikvienam dalībniekam būs pieejamas instruktora konsultācijas.

Dalības maksa 10 Ls.

Kontakti 29184673 / rgx@streetfighters.lv

12
Tērzētava / Streetfighters izklaides brauciens - par un ap.
« on: April 29, 2013, 10:11:16 »

Pages: [1]