Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Viks

Pages: 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 36
121
Cerams, ka būšu ticis pie naudas. :D


122
Izklaidei / Re: Humors un satīra
« on: August 04, 2014, 14:26:20 »
Urodi Radugi! :D

123
Būtu vēlams un mums jau ir baiki, tikai plastmasas pazudušas :D

124
Pasākumi / Re: Motodiena 27.07.2014. s/k 333
« on: July 29, 2014, 10:35:58 »
Tā! Es biju nolēmis, ka dienu pēc  gonkas internetu neizmantošu un ieslēgšu pilnīgu atslodzi. Diemžēl ar atslodzi nesanāca, jo vakardien mostoties no rīta, atcerējos, ka esmu aizmirsis paņemt aizlienētu riteni. Aizbraucot uz trasi, atkl'\ajās, ka vēl dauedzas mantas ir palikušas trasē. Ceru, ka viss tika paņemts.


Kopumā par gonku. Sākumā bija dažas tehniskas organizatoriskas problēmas, bet tās ātri atrisinājām ar Modri no 333, līdz ar to, man gonka bija raita un bez liekiem excesiem un pārdzīvojumiem. Diemžēl, ar slotu nācās ļoti daudz pastrādāt. Savā sešu gadu pieredzē, neatceros gonku, kad tik daudz būtu slaucījis trasi, bet tur vairāk vainīgi ir rallijkrosa dalībnieki. Bija arī mazi dusmu uzplūdi, bet vainīgajiem uz vietas visu apskaidroju un paši saprata, par ko un ka tā nedrīkst.
Pārējiem dalīobniekiem teikšu mega PALDIES! Nobraucāt skaisti un ar prātu. Karogu nezināšanu pamanīju, bet kopējā gonkas norisē tas ne kripatu neietekmēja. Tiks atzīmēts, ka pirsgonku sapulcē tas ir jāizrunā.
Fiziski, sekas jūtu vēl jo projām. Kājas stīvas un ir dažas apdegušas ķermeņa daļas. Krēmu biju lietojis, bet nu tas karstums un saule bija ļoti jaudīgi.
Un pats galvenais, par ko bik kremst. Biju vienīgais no orgiem, kurš netika izlekt pa tramplīnu. ļoti gribējās piedalīties pāris disciplīnās, bet nu ko darīt. Pats izvēlējos posteni, kurš neļauj izbaudīt piedalīšanos gonkās, kā dalībniekam :(


Pluss! PALDIES Goblinam par komentēšanu, patīkami klausīties
PALDIES MežaMārim par darbnīcu, neredzēju norisi, bet cik sapratu, bērniem un vecākiem patika.
PALDIES MežaMārim par skaistajām pēdējo vietu medaļām!
PALDIES Lauričam par MežaMārā loģistikas nodrošināšanu.
PALDIES Evisas draugiem, par lielisku darbu pie ieejas!

PALDIES Motopower krogam par garšīgajām pusdienām
LIELS LIELS PALDIES visiem atbalstītājiem un sponsoriem. Bez JUMS pasākums nebūtu iespējams
Vēlreiz; MEGA MEGA PALDIES DALĪBNIEKIEM UN APMEKLĒTĀJIEM!!! Kolosāla gonka un pasākums kopumā.PALDIES Visiem pārējiem, kas iesaistījās gonkas tapšanā!!!

125
Treniņš lielisks un atpūta izdevās kolosāla. Moča stobra neiešana nebija sveču vaina. Zem beņķa kaut kas kaut kur bija iespiests vai kāds štekeris atvibrējis. Visu izraustot, mocis skrēja, kā debīls. Kājas vakarā ļoti labi juta. Paldies par kompāniju!  :super:

126
Tērzētava / Re: !@#$%^&* Pīiii un citas nelaimes
« on: July 19, 2014, 14:02:52 »
nav jau īsti piiiii, bet mocis sāka šaudīties :D Karoče, velkot no olaines izbeidzās viena svece. Nu es tā vis maz ceru. Jābrauc uz jūru alu dzert :D

127
nu jāpaņem un jānomēra no jauna

128
MAn ir mainīti zobrati tāpēc spidometram neticu :)
ā, ok, jo man ņem no priekšējā rata.

129
Starp citu, vakardien braucot no trīniekiem ar Gacho normāli uzvilkām. Ja visu laiku likās, ka mocis neiet tik labi, kā vajadzētu, vakardien sapratu, ka ja kārtīgi kurina, tad viss iet. Vilku līdzi un neatpaliku. :bump:

130
bija laiks, kad mēriju ar skriešanas programmu ātrumu. braucot ar mašīnu, konkrētu gabalu nemainot ātrumu, parādija ļoti precīzi, tapēc domāju, ka laba aplikācija rāda ļoti precīzi. Piemēram waze rāda nepareizu ātrumu. tanī konstanti bija kļūda. Tad vēl braucienā ar rgx vairāk vai mazāk sēdēju Rūdim astē. man Koso rādija 200, bet Rūda original esot rādijis 250. ātrāk gāja, bet ne jau par 50km/h


Bet nu to, ka mocis vairs neiet, šaubos, ka Osīts ceļ paniku nevietā :D

131
Piedod, neiedomajos tev piezvanit. Aizbraucam divata. Iecava satikts viens vietejais celu varonis. Rudis ieradija vietu un tad saka stastit, kas jadara lai tiktu vinam lidzi :D Uzaicinaja uz skolu. Respektivi, kruta pavilkts. Pamanijos vienu likumu vairak uztaisit un iepist zeminieka. Smiekligs moments :D

132
Sodien 20:00 planoju izvizinaties pa Baldone-Iecava celu. rgx ari izteica iespejamibu, ka brauks. Respektivi 20:10 ripinos ara no mukusalas statoila. Ta, kurs apli pie maximas

134
braucot no trīniekiem, dabūjo normālu lietu. slapjš nebiju, bet uz zemes peļķes bija.

135
Semīrs arī nebaidās!!!

Pages: 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 36