Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Guncha

Pages: 1 ... 132 133 134 135 [136]
2026
Motocikli / Re: Ziemas izpriecas ar moto :emo:
« on: October 26, 2009, 21:00:19 »
man vienk trūkst vārdu...yamahā siksna maksā 190Ls... a jeņķos 80$ vot kur te ir taisnība? 5x dārgāk...wtf  :nesapratu:

btw, ja kādam vajag, tad te viens feins saits, kur var sūtīt no jeņķiem visādas detaļas...uz latviju sanāca 30$ shippings, kad iepriekš sūtīju visādus sūdus...salīdzinoši ātri atsūtīja 2 nedēļas, rekomendēju  :super:

http://www.boats.net

pasuuti man jaunu aizkungja dziedzeri :D

2027
Izklaidei / Re: Humors un satīra
« on: October 26, 2009, 19:38:21 »
kkāds specifisks joke, MIGs vari iztulkot ne datoriķu valodā  :nesapratu:

tas ir tas, kas ir man maajaa.. staav ruuteris, kursh pie slodzes restarteejas. Nevar ne filmu novilkt, ne ICQ paseedeet, jo deelj diskonektiem ICQ bano..

P.S - man dc iet tikko kaa sieva pierubiijas ar savu noti - ruuters ir wireless.. mosh tur var k-ko sadomaat, lai nebuutu sitaadi dc? ir plataa truba 100/100Mb, un vinja pat nevelk neko lejaa..

2028
Motocikli / Re: Moto bildēs
« on: October 26, 2009, 16:46:43 »
Man bij uzreiz taa pati doma = nah to triperi pie kaapsla un abaas pusees astee iekshaa.. un nevis tik traki izbiidiitas trubas uz aaru, bet liidz ar asti = izskatiitos vnk AFIGETJ

2029
K-K ir pieteicies manaa ekipaazhaa.. buus veel kaads?

2030
emm - klau = a cik +- buus braucamaa distance autinjiem?

15 km

aa - poh = buushu ar savu agregaatu.. ir kaads kursh grib pievienoties ekipaazhai? a to es buushu 1, labaakajaa gadiijumaa ar sievu..

P.S - Skapchik - tas ir markjeris kas jaatrod O_o ?

2031
Tērzētava / Re: Gastranomija
« on: October 25, 2009, 19:42:28 »
Nu tad taa...pankuukas maak cept visas, shajaas niansees neiedziljinaashos, vieniigais ieteikums, lai cepot plaanaas pankuukas uz taam neveidotod gaisa burbulishu cauriminji, olas liekam pashaas beigaas, un censties vairs daudz nemaisiit.Kaa arii pankuuku apcep tikai no vienas puses, uz apceptaas puses arii buus jaaliek pildiijums!
Pildiijums - lai sanaaktu uubergardais, klaat pie parastaas  galjas , obligaati ir nepiecieshams kaads subprodukts, muusu laikos viss pieejamaakaa buus sirds. Jab nav pierasts eest taadas lietas, tad izliidzeeties var ar parasto  galju, kas sastaav no cuukas un liellopa.
Fiicha ir tajaa, ka neizmanto malto galju! :D
Taatad galju novaara, samalj, pievieno saceptus siiplinjus, riiveetu, vaariitu olu, to visu liek dziljaa panaa un cepeshkraasnii apcepina, nu un tad jau tik atliek tiishanas un cepshanas vaina.
Iisais variants - ar malto galju - galvenais ir par daudz nesacept, to tad var cepinaat kopaa ar visiem siiplinjiem. Gatavai, padzeseetai, pieriivee olu, un to visu kaartiigi samiica, lai peec iespeejas izvairiitos no maltaas galjas irdenuma!
Garshvielas peec katra gaumes. Vairaak nekaadas maakslas tur nava! :P
Next Recipe!!!! ???? :D:D:D


 :emo:  :emo:  :emo: Siekalas pa zemi...

Pages: 1 ... 132 133 134 135 [136]