Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - TB

Pages: [1]
1
Motocikli / TB CBR
« on: May 03, 2012, 15:30:52 »
Daudzi mani jau zin no citām vietām un vietnēm, daļa arī nezin... Mocītis noteikti ir manīts motopower galerijās un arī dzīvē daudzi ir redzējuši.

Īsumā stāsts ir tāds - iemainiju viņu nedaudz kritušus pret zusukī, kurš mani bija vnk izbesījis ar saviem niķiem, stiķiem gļukiem. Sākotnējā doma bija, ka mocīti lēnu garu čibināšu un kaut kad šogad sākšu ar to braukt, bet braukt gribējās un mocītis tika 3 nedēļas uzcelts līdz normālai braukšanas kondīcijai un izskatam, par kuru domas dalījās. Pašam patīka, bet ne tā, ka ļoti. Tādēļ šoziem tika veiktas vēl citas pārbīvēs un arī apkopīte, kā rezultātā mocītis ieguva jaunu asti, Fatbar stūri, GSXR1000 padirseni, jaunas riepas, ķedi, zobratus, izpūtēju, utt. Vakar naktī tika saņemta beidzot nokrāsota aste, un šorīt viss salikts. Vēl ir daudz un dažādi sīkumi, kurus vēl darīšu, uzlabošu un knibināšos... bet lai vai kā - ar moci ir jābrauc, neviss tas jāpidarasī garažā  :yo:

tātad dažas bildes...






















Lāsīte patriotisma  :super:



2
Tērzētava / 2012
« on: December 31, 2011, 22:33:07 »
Laimīgu Jauno pūķa gadu visiem cīnītājiem  :yo:

Lai veselība un veiksme pavada nākošajā gadā un sezonā  :super:

Pages: [1]