Ikdiena > Pirkt / Pārdot / Dāvināt

Pērk/Pārdod/Atdod e.t.c.

<< < (2/388) > >>

Mixy:
sāc ar vecu parādu atdošanu un tad skaties uz jauniem "pirkumiem"  :do_not:

MIGs:
Jautājums, šajā bildē izskatās, ka ir labā un kreisā bremžu ručka. Saprotu, ka var pagreizt eļļas štuceri uz augšu, bāciņu nolikt augšā, bet kā ar atgaisošanas skrūvi ? Atgaisojot jāņem nost no stūres ?

k-k:

--- Quote from: MIGs on November 02, 2009, 19:17:52 ---Jautājums, šajā bildē izskatās, ka ir labā un kreisā bremžu ručka. Saprotu, ka var pagreizt eļļas štuceri uz augšu, bāciņu nolikt augšā, bet kā ar atgaisošanas skrūvi ? Atgaisojot jāņem nost no stūres ?

--- End quote ---
Nē, tur uzmauc trubinju, kas diezgan labi hermētiski noslēdzas. Nav jāmontē nost :)

Guncha:
Tirgojas ātrākais celš uz hospitāli. Pilnīgi debiliem pacientiem = Litrīgaa Zetka, 06 Gads ar 11k noskrējienu O_o Saimnieks iegaadāja 07 gadā ar 9k noskrējienu no Kawas darbinieka - braukts pa mieriigo = virs divīša neesot vilcis, jo pūšot nost kā debils. Uz sāna bijis 2x = vienreiz liekot piekabē, otreiz aizmirstot uzlikt uz pekas- rezultātā 2 buktes bākā. Ratā cilāts nav = mīziens esot no tiem 157Hp. Kā var redzēt foto - kāpšļi sporta, citi spoguļi, trubas saīsinātas un izķidātas - tonis ir fantastisks. Ziemots prātīgi - jauna eļļa pirms ziemas, un atziemojot arī.Riepas svaigas. Ko var darīt - saimnieks Pedants ar lielo P. Mopēds nav mans - kolēģis palūdza ielikt ;)

P.S - Cena TIKAI 5k eināri. Par cenu neklaigāt - atbilstoša tāda stāvokļa mopēdam. Nopietnam interesentam protams ir iespēja aprunāties par cenu...





mb:

--- Quote from: Kidd on November 05, 2009, 13:52:46 ---Tirgojas ātrākais celš uz hospitāli. Pilnīgi debiliem pacientiem = Litrīgaa Zetka, 06 Gads ar 11k noskrējienu O_o Saimnieks iegaadāja 07 gadā ar 9k noskrējienu no Kawas darbinieka - braukts pa mieriigo = virs divīša neesot vilcis, jo pūšot nost kā debils.

--- End quote ---

zinaams mocha pirmais saimnieks  :muri:
un vins nav bijis nevienam kawas darbiniekam  :shura:
bet mo labs. tik kompis ja nemaldis vienreiz mainits un demferi obligati vajadzetu.

ak jaa un virs divisha vins toch ir vilkts. pie tam vairakkartigi.

kopa ar pirmo saimnieku braukajoties sava laika tiku no lidojosh priekshmeta pie buktes baka savejam  :shura:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version