Tehnika > Auto

Radiovādāmās rotaļlietas un ne tikai

(1/7) > >>

Māšele:
aizvakar bija vācieši  ieslājuši.Interesējās par mūsējo Jamara Tiger monster truck http://www.neuershop.jamara.com/index.php?a=4589 - tjipa šitāds. neko,ko šamie savā starpā muldēja,es sapratu :aiwa:
un vakar,laikam, nobeidzām darba lidināmo helikopteru :aiwa:

Bigman:
Ja??? ievilkāt ar jamo skapī, vai izlaidi laikā pa logu, un šis pazaudēja zonu?  :biggrin:
btw, kādu dienu piebraukšu patestēt, ja ļausi, protams, kad būsiet saremontējuši...man gribās pamēģināt, mok var piesiet mazo -->bezvadu kameru <-- , un pafilmēt gončku no spāres lidojuma, kā domā???

Bigman:
btw, cik šitāds daikts maxā pie Tevis? Savā laikā Skaps man bija k-ko līdzīgu iepircis , nu negāja man tā vadīšana, iedāvināju radiņu puikam uz Valmieru, tur tika piebeigts divās dienās......................... mēsls pilnīgākais tas bija, bet bija jau arī dješaks, laikam ~50 UK izmaxāja kopā ar ceļu, īsti neatceros........
Skapi, palabo...........

Māšele:

--- Quote from: Bigman on October 04, 2009, 11:32:31 ---Ja??? ievilkāt ar jamo skapī, vai izlaidi laikā pa logu, un šis pazaudēja zonu?  :biggrin:
btw, kādu dienu piebraukšu patestēt, ja ļausi, protams, kad būsiet saremontējuši...man gribās pamēģināt, mok var piesiet mazo -->bezvadu kameru <-- , un pafilmēt gončku no spāres lidojuma, kā domā???




--- End quote ---

mēs mocam lēto galu,ko mums iedalija, tjipa kko vakar nolauzām utt. tjipa,bērnu  mantiņa,nekas nopietns. nopietno galu pagaidām paši neaiztiekam a to sanāks dārgi :aiwa:
Īsāk sakot,aiziešu šodien uz darbu, un iesviedīšu linkus,kas man tur ir. ir arī lidmašīnas. pagaidām no galvas neatceros. sakarā ar to,ka mēs jauniņie, sortiments ir salīdzinoši mazs.

Māšele:
parastās,klasiskās galda puzles,kur saliec kaķīšus nebūs gan. tur var doties nopirkt belasi. ir ,galvu lauzāmās puzles un spēlītes un cilvēku čakarējamās spēles.
Principā,es patreiz domāju, ko Jums testa raidam atnest 1dien pie pankūkām ko pačekot. mājā ŠMIGam ir viens dzelzītis, ko mocīt, tādi mums daudz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version