Ikdiena > Sports un fiziskās aktivitātes

Sagatavojies sezonai Veselības Fabrikā

(1/3) > >>

RGX:
Visas labās idejas protams ka nedaudz iekavējās  :ehh: Bet nu ir viss info un ir doma jaunedēļ sākt.



--- Quote ---Principā, pilnībā parūpēšos par jūsu fizisko sagatavotību līdz pat sezonas sākumam. Visus treniņus dalīsim vairākos ciklos. Katrs cikls ilgs aptuveni 8 nedēļas.  Tu ieminējies par meitenēm- ar viņām tad atsevišķi vienosimies, jo tiem treniniem jābūt savādākiem (citas slodzes utt.). Trenēsimies gudri un ekonomiski (ar minimālu piepūli, maksimāli augsts rezultāts). Diemžēl nevaru jums garantēt nemitīgu klātbūtni treniņos. Visus treniņus sarakstīšu (ar video utt.) datorformātā tā, lai jums viss saprotami un varat vingrot patstāvīgi līdz cikla beigām. Katra cikla sākumā pieslēgšos uz 3-4 treniņiem. Par laikiem vienosimies.

Un pats galvenais- pašā sākumā vēlos Jūs visus notestēt, lai varam saprast kas ir un kas nav. Katra cikla beigās testēsimies par sasniegto
--- End quote ---

Tātad - par izmaksām - Veselības Fabrikas cenrādis + 10 eur par katru ciklu. Sākam nākamnedēļ, un lūgums pieteikties tos, kurus tas interesē - jo tad iespējams izdosies sarunāt draudzīgāku cenu politiku Streetfighters.lv braucējiem. :)


Viks:
a kur to cenrādi var redzēt? atverot veselibasfabrika.lv is statiska lapa ar paziņojumu par izsoli.

RGX:
http://www.vfabrika.lv/

http://www.vfabrika.lv/jaunumi/30-atlaide-viena-menesa-abonementiem-21/

Sad:
Interesanti, bet var kaut kādu sīkāku izklāstu par šo visu

Labots: Pec darba piezvanīšu un apjautāšos

Māšele:
Cik reizes nedēļā plānots?
Jo interese ir!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version