Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - fastarow

Pages: [1]
1
Tātad par cik neatradu veco topiku atļāvos uzcept jaunu. Tātad par cik šodien ir skaista diena ir jādodas ielās. Mēs ar Feiku dodamies pie sēnītes uz plača palūrēt kā čaļi stantam trenējas... tiekamies 12tos juglas statoilā. Ja kāds velas pēc tam pievienoties - manu tel nr zin...

2
Pasākumi / Mākslas dienas ropažos 7 maijs (sestdiena)
« on: May 02, 2011, 20:09:33 »
Tātad esam pieteikuši dalību mākslas dienās. Par cik mums zināmi ļaudis atsauca savu dalību, tātad mums ir jāizvelk pasākums. Esam pieteikti 10 moči, bet aicināts ir jebkurš braukt gribētājs. Pasākums ir bezmaksas... bet tā ir iespēja kārtējo reizi labi pavadīt laiku. Būs Mežumāra rotaļlietu darbnīca, bērnus drošības apsvērumu dēļ NEVIZINAM! Vēl ir plānā piesaistīt Feiku ar rokenrolleri, bet tas uz jautājuma zīmes kā arī ir doma atvilkt kādu poketu . Tātad dienas kārtība:
              11:00 – Pulcēšanas Ropažu novada Zaķumuižas stadiona teritorijā, sagatavošanās parādes braucienam. 
              11:30 – Kopējās auto parādes izbraukšana no Zaķumuižas pašvaldības (policijas eskorta pavadībā kolonnas priekšā un beigās), sarindojoties pēc piederības katram klubam.
              12:00 – 18:00 Motociklu izstādīšana, organizatoru noteiktā kārtībā.
Auto izstādes laikā interesentiem jeb pasākuma apmeklētājiem būs vēlēšanās iepazīties ar spēkratiem tuvāk. Ikvienam auto un moto kluba pārstāvim jābūt sagatavotam piedāvāt interesantas aktivitātes – atrakcijas, šovus, konkursus, kopīgi var prezentēt visu marku kopumā,stāstīt par to vēsturi, uzbūvi u.tml.
Katrs spēkrats pats par sevi ir īpašs, kas arī būtu interesanti jāparāda.
 kā redzams tā ir visa diena... ir ideja tāda ka sakrāmējam rindā močus un jauki pavadam laiku cepot gaļu un runājot ar cilvēkiem. Tā ir pirmā info... sīkumus pielikšu pēc tam (kur tiekamies, cikos izbraucam. u.tt)

3
Pasākumi / 2011 gada DURKAS sezonas atklāšana.
« on: April 30, 2011, 22:39:22 »
Tātad. Mes piedalāmies arī Durkas pasākumā izstādot savus močus. Kā arī Feiks rādīs pigorus ar savu rokenrolleri.  Izbraukšana no rīgas 10 no rīta. tiekamies pie Bentley autosalona kādu minūti pirms 10tiem. Kā vienmēr - pilnas bākas un labs garastāvoklis komplektā.  Tie kas ir uz riteņiem un neieradīsies tiks ilgstoši slānīti ar trulu metala gabalu (c) rgx

P.S par cik nevarēju sazvanit MM - ja Tu  to lasi - jāpaņem ir mūsu baneris uz 33 trasi.

4
nju man ar sāp, bet par cik negribu vairs nākotnē tizloties šovakar sākšu skriet :)

Pages: [1]